Nuovi Arrivi

NUOVE OPERE IN ARCHIVIO: Ko de Jonge

Oggi è arrivata l’opera di Ko de Jonge per 70’ART. Ko de Jonge era già presente nell’ A.I.M.A. (Archivio Internazionale Mail Art) e nel M.I.M.A. (Museo Internazionale Mail Art).

woont/werkt in Vlissingen/Middelburg 

docent kunstvakken voortgezet onderwijs 1969-2006initiator en beheerder van het archief ART=START+initiator en beheerder van de wALLofsmALLart (kunstwerkplaats Kipvis-Vlissingen)initiator van de Streetgallery in de CSW-Toorop Middelburg (project kunst/onderwijs)medewerker van het literair tijdschrift Ballustradabestuurslid van o.a.

–         de Stichting Teeken Akademie Middelburg

–         de Stichting Het Zuidlicht, Vlissingen

Het werk bestaat uit tekeningen, collages, objecten, installaties en projecten. Sinds het begin van de jaren ’70 deelname in vele mailart projecten.Er is werk in collecties van het Rijk, Provincie Zeeland, gemeenten, musea en particulieren. 

Exposities van werk o.a. in:

Stempelplaats, Amsterdam – Presentatieruimte Caesuur, Middelburg – CBK-Zeeland, Middelburg – Genootschap Kunstliefde, Utrecht – PTT-Museum, Den Haag – De Gele Rijder, Arnhem – NICC, Brugge/Knokke – De Watertoren, Oost-Souburg –  Kon.Academie voor Schone Kunsten, Gent – Museum Oud Hospitaal, Aalst – deWillem3, Vlissingen

Bijzondere projecten o.a.Hunebedproject, Assen – Symmetry’88, Middelburg – Horizontaal, Slibreeks – VERSchutting, Zeeuws Museum, Middelburg – The newspaper as a mailart museum, De Stem/de Beyerd, Breda – PZC-kunstkantlijnproject – monument de Explosie, Middelburg – Zicht op Vrijheid, VlissingenCategorie:Nuovi Arrivi

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...